Bestandseisen Turnitin

Geaccepteerde bestandstypen

Docenten kunnen ervoor kiezen alleen bestanden te accepteren die gecontroleerd kunnen worden op overeenkomsten. Turnitin accepteert de volgende bestandstypen:

• Microsoft Word® (DOC en DOCX)

• Corel WordPerfect®

• HTML

• Adobe PostScript®

• Platte tekst (TXT)

• Rich Text Format (RTF)

• Portable Document Format (PDF)

• OpenOffice (ODT)

• Hangul (HWP)

• Powerpoint (PPT)

• Google Docs via Google Drive™

Converteren naar een nieuwe bestandsindeling

Als u uw werk hebt opgeslagen als een bestandstype dat niet gecontroleerd kan worden, kunt u een tekstverwerker gebruiken om uw werk op te slaan als een van onze geaccepteerde bestandstypen.

Sla het nieuwe bestand altijd op onder een andere naam dan het oorspronkelijke bestand. Dit voorkomt dat de oorspronkelijke opmaak of afbeeldingen in het bestand permanent verloren gaan.

'Elk bestandstype accepteren'

Als 'Elk bestandstype' is ingeschakeld voor een opdracht, accepteert Turnitin elk bestandstype, mits dit de juiste grootte heeft, niet beveiligd is met een wachtwoord en tekst bevat. Lees hieronder meer hierover:

Indienen van een PDF-document

PDF-bestanden moeten tekst bevatten om ingediend te kunnen worden. U kunt bepalen of een PDF-bestand tekst bevat door (een deel van) de tekst te kopiëren en plakken in een tekstverwerker voor platte tekst zoals Microsoft Notepad of Apple TextEdit. Als er geen tekst wordt geplakt, bevat de selectie geen tekst. PDF-bestanden die alleen afbeeldingen van tekst bevatten, worden afgewezen.

Eisen aan de bestandsgrootte

Bestanden mogen niet groter zijn dan 100 MB of langer dan 800 pagina's. Bestanden met alleen tekst mogen niet groter zijn dan 2 MB.

Let op: grotere bestanden kunnen kleiner gemaakt worden door niet-tekstuele inhoud te verwijderen.

Bestanden die met een wachtwoord zijn beveiligd

Bestanden die met een wachtwoord beveiligd, versleuteld, verborgen, systeembestanden of alleen-lezen zijn kunnen niet naar Turnitin geüpload worden.

Bestandstypen Rich Text Format en platte tekst

De bestandstypen Rich Text Format (RTF) en platte tekst (TXT) zijn beschikbaar in bijna elk tekstverwerkingsprogramma. Platte tekst ondersteunt geen opmaak, en Rich Text Format ondersteunt slechts beperkt opmaak. Geen van beide bestandstypen ondersteunt afbeeldingen en niet-tekstuele gegevens.