Snelstartgids voor Beheerders

Inleiding

Deze Quickstart zal u helpen uw docenten aan de slag te helpen met Turnitin. Als u reeds een e-mail heeft ontvangen van Turnitin, gebruikt u de knop 'Aan de slag' om te beginnen met het instellen van uw account.

Stap 1 - Aanmelden

Om u aan te melden bij Turnitin gaat u naar www.turnitin.com en selecteert u uw taal uit het drop-downmenu.

Klik op de knop 'Aanmelden'. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op de knop 'Aanmelden'.

Zorg ervoor dat u het e-mailadres en wachtwoord gebruikt die u bij het registratieproces hebt gebruikt. Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u het resetten door te klikken op de link 'Wachtwoord resetten' naast de knop 'Aanmelden'.

Stap 2 - Accountinformatie

Wanneer u ingelogd bent, zult u de naam van uw instelling zien.

Zorg ervoor deze link in te sluiten bij onze snelstart voor docenten: Snelstartgids voor Docenten​

Dit is alles wat uw docenten nodig zullen hebben om te beginnen met Turnitin.

Keer terug naar uw beheerdershomepagina door te klikken op het tabblad 'Accounts'.

Stap 3 - Handmatig docenten toevoegen

U kunt ook handmatig docenten toevoegen aan uw account. Om een docent toe te voegen, klikt u op het tabblad 'Begeleiders' op uw beheerdershomepagina.

Uw lijst van docenten toont de docenten aangesloten bij uw account. Als niemand bij uw account is aangesloten, zal alleen uw naam verschijnen. Om een docent toe te voegen, klikt u op de knop 'Docent toevoegen'.

Voer de naam en e-mailadres in van de docent die u wenst toe te voegen en klik op 'Indienen'.

De docent zal verschijnen op uw lijst van docenten.

Stap 4 - Indienen van een paper

Als u papers wilt indienen bij Turnitin, moet u uw gebruikerstype wijzigen naar Docent. U kunt dit doen door te klikken op 'Docent' in het dropdownmenu voor gebruikerstypes boven aan elke willekeurige pagina binnen uw account.

Als docent heeft u de mogelijkheid om cursussen op te zetten, papers in te dienen en Originaliteitsrapporten te bekijken. Raadpleeg onze Snelstartgids voor docenten voor verdere stappen. U kunt doorgaan naar stap 3 van de Snelstart aangezien u al een profiel hebt en het niet nodig is om u bij uw eigen account aan te sluiten.