Documentdetails inschakelen

Deze functie is alleen beschikbaar voor bepaalde Turnitin-licenties. Neem contact op met uw Turnitin-vertegenwoordiger voor meer informatie.

Deze instelling moet op turnitin.com/turnitinuk.com worden gedaan, ook als deze via een learning management-systeem met Turnitin wordt geïntegreerd. Als u de documentgegevens inschakelt voor uw account, worden deze ook ingeschakeld binnen uw integratie.

U kunt de standaardopties die bij het aanmaken van een account zijn ingesteld, wijzigen op de pagina met accountinstellingen.

1. Om te beginnen met het aanpassen van uw Turnitin-accountinstellingen, klikt u het pictogram Bewerken naast het account dat u wilt bewerken.

2. Selecteer Accountinstellingen bewerken

Vergeet niet op de knop Verzenden onderaan de pagina te klikken om eventuele wijzigingen in het account op te slaan!

Selecteer het selectievakje onder de sectie Toegang tot de documentdetails om het zijpaneel van de documentgegevens voor uw instructeurs in te schakelen.

Als Anonieme markering is ingeschakeld, worden documentdetails verborgen, omdat het informatie over de student onthult. Het paneel wordt zichtbaar zodra de datum van de opdracht is verstreken.

Meer informatie over Documentdetails.