Cookieverklaring

Laatst bijgewerkt 31 maart 2023

Deze cookieverklaring beschrijft hoe Turnitin cookies en soortgelijke technologieën gebruikt om gegevens te verzamelen en op te slaan wanneer u onze websites (gezamenlijk "Websites") bezoekt, en uw keuzes met betrekking tot die cookies. Voor meer informatie over onze gegevensverwerking kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Over cookies:

Een cookie is een klein gegevensbestand dat vanaf een website wordt verzonden en opgeslagen in de browser van uw computer of apparaat. Cookies stellen ons in staat om uw browser te herkennen wanneer u terugkeert naar Turnitin, om bepaalde functies uit te voeren en om beter te begrijpen hoe u met Turnitin omgaat.

Waarom we cookies gebruiken:

We gebruiken cookies voor verschillende doeleinden, waaronder om ons te helpen de websites te beheren, uw voorkeuren te onthouden en technische problemen te diagnosticeren. We gebruiken cookies ook om ons te helpen de aard van ons gebruikersbestand beter te begrijpen, onze content aan te passen en om geaggregeerde trends te begrijpen over hoe onze websites worden gebruikt, en om onze websites te helpen verbeteren.

Soorten cookies en onze wettelijke basis voor het plaatsen van cookies:

We kunnen zowel sessie- als permanente cookies op uw apparaat plaatsen. Het verschil tussen een sessiecookie en een permanente cookie heeft betrekking op de duur van de cookie. Sessiecookies zijn cookies die doorgaans zo lang meegaan als u uw browser of browsersessie gebruikt. Permanente cookies blijven bestaan nadat u uw browser sluit in overeenstemming met verschillende factoren, waaronder uw browserconfiguratie en de levensduur van de specifieke cookie.

Onze website plaatst first party cookies in uw browser en we staan derden toe om ook cookies op uw apparaat te plaatsen. Het verschil tussen een first party cookie en een third party cookie heeft betrekking op de controle van de partij die de cookie uitvoert. Een first party cookie is een cookie die wordt ingesteld door de website of het domein dat u bezoekt. Een cookie van een derde partij wordt ingesteld door een ander domein dan het domein dat u bezoekt, beheerd door een afzonderlijk bedrijf (niet door ons). Hoewel we derden toegang kunnen geven tot de website om deze cookies op de apparaten van gebruikers te plaatsen, behouden we geen controle over de gegevens die door de cookies worden geleverd, noch behouden we toegang tot die gegevens. Deze gegevens worden volledig beheerd door de betreffende derde partij en zijn onderworpen aan hun privacyverklaring.

Cookies zijn verder als volgt gecategoriseerd:

• Strikt noodzakelijke cookies: Strikt noodzakelijke cookies zijn vereist om door onze websites te bladeren en bepaalde functies van de website te gebruiken. Als u strikt noodzakelijke cookies uitschakelt, wordt de functionaliteit van de websites beïnvloed.

• Functionele cookies: Functionele cookies stellen ons in staat om de door u gemaakte selecties en instellingen op te slaan (bijvoorbeeld uw land- of accountvoorkeuren). Als u deze cookies uitschakelt, kan de functionaliteit van de websites worden beïnvloed.

• Analytische cookies: Analytische cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over hoe onze websites worden gebruikt en de aard van ons gebruikersbestand. Dit omvat of een gebruiker de websites eerder heeft bezocht, het algemene gebruik van de website en gebieden die gebruikers verkiezen op de websites. Dit stelt ons in staat om de prestaties van de websites en uw ervaring te verbeteren.

Contact

Voor meer informatie over ons gebruik van cookies en soortgelijke technologieën kunt u contact met ons opnemen:

2101 Webster Street, Suite 1900

Oakland, California 94612

866 816 5046

legal@turnitin.com

Onze functionaris voor gegevensbescherming is te bereiken op DPO@turnitin.com.