Logge inn

I motsetning til noen andre typer oppgaver som du sender til Turnitin, er LTI-oppgaver bare tilgjengelige gjennom læringsplattformen (LMS) (f.eks. Blackboard eller D2L) som universitetet ditt allerede bruker. Mange universiteter har satt opp sine egne portaler gjennom universitets nettsteder og emner for å hjelpe deg med å logge inn på deres LMS-er. Dette betyr at måten du som student logger inn på og får tilgang til Turnitin-oppgaven, vil avhenge av hvordan universitetet ditt har satt opp sin LMS-tilgang. Uansett kan du følge de generelle trinnene nedenfor, om du så er ny til å logge inn eller har gjort det mange ganger før.

Jeg vet hvordan jeg logger inn på min LMS...

1. Logg inn på universitetets LMS (f.eks. Blackboard eller D2L) på samme måten som du alltid gjør.

2. Gå til emnet og oppgaven læreren ba deg om å jobbe med.

3. Var ikke det enkelt? Nå er du klar til å komme i gang.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal logge inn på min LMS...

1. Først kan du søke etter og se gjennom ditt universitet eller emne sine instruksjoner for hvordan du logger på LMS (f.eks. Blackboard eller D2L). Denne informasjonen kan være på universitetets IT-nettsted, eller kanskje i emnets pensum.

2. Når du har funnet informasjonen du trenger, må du sørge for å gjennomføre nødvendige trinn, som for eksempel å opprette en konto, før du prøver å logge på.

3. Når kontoen din er satt opp, kan du bruke instruksjonene fra universitetet eller emnet til å logge inn.

4. Gå til emnet og oppgaven læreren ba deg om å jobbe. Det er mulig du må melde deg på det spesifikke emnet før du får tilgang til oppgaven.

5. Bra jobbet! Nå er du logget inn og klar til å komme i gang.