Bruke Turnitin med Microsoft Teams

Turnitin-lisensen er laget for å hjelpe organisasjonen din til å ta kontroll over plagiat. Du får tilgang til en intuitiv likhetsrapport, kontroll av tekstsamsvar og en indikativ likhetspoengsum. Med en sømløs integrasjon med Microsoft Teams kan Turnitin-lisensen din enkelt innlemmes i institusjonens akademiske integritetsstrategi.

Vi støtter den siste og en foregående versjon av Chrome, Firefox, Safari og Microsoft Edge.

Trinn 1 - Konfigurere i Turnitin

Opprette API-omfang og -nøkkel

Du må opprette et eget omfang og nøkkel for hver integrasjon du oppretter. Hvis du har flere ulike miljøer i organisasjonen din, for eksempel et utviklings- eller sandkassemiljø, kan du opprette en API-nøkkel for hver av dem. Gi hvert omfang et unikt navn for enkelt å identifisere det på et senere tidspunkt, dvs. 'University of Turnitin Sandbox'.

1. Velg fanen Integrasjoner fra administratorområdet. På dette området finner du alle nåværende integrasjoner som er aktive på kontoen.
  2. Velg knappen Generer API-omfang øverst til høyre for å konfigurere en ny integrasjon.

3. Gi navn til integrasjonen og velg Neste.

4. Gi navn til API-nøkkelen og velg Opprett og Vis. Det vises en annen modal som bekrefter at du har opprettet nøkkelen.

API-nøkkelen din vises i form av en "Hemmelighet". Strengen med alfanumeriske tegn er unik for din institusjon. Du trenger denne "Hemmeligheten" for å fullføre konfigurasjonen av integrasjonen i LMS. Du får ikke tilgang til "Hemmeligheten" igjen, så du bør skrive den ned nå

Administrere eksisterende konfigurasjoner

Du kan opprette flere nøkler for omfanget. Velg Opprett ny nøkkel til høyre for omfanget ditt for å opprette flere nøkler.

Når omfanget ditt har en nøkkel eller flere nøkler, kan du vise dem ved å velge pilen til venstre for omfanget.

Du kan endre status for nøkkelen ved å bruke bryteren.

Hvis du setter status for nøkkelen din til "Av", kan du ikke lenger konfigurere en integrasjon med denne nøkkelen. Så lenge denne nøkkelen er deaktivert, vil noen eksisterende integrasjoner som bruker denne nøkkelen, ikke lenger fungere.

Velg søppelbøtten for å slette nøkkelen permanent.

Når du har slettet nøkkelen din, kan du ikke gjenopprette den. Alle integrasjoner som du har konfigurert med denne nøkkelen, vil ikke lenger fungere.

Trinn 2 - Konfigurere Turnitin innenfor Microsoft Teams

1. Gå til administrasjonssenteret for Microsoft Teams, og gå til fanen Oppgaver.

2. Finn delen Integrasjoner.

3. Sett Turnitin-alternativet til På.

4. Du kan nå legge til en Turnitin API-nøkkel og en URL-adresse for Turnitin-API.

- Turnitin API-nøkkelen ble opprett i forrige trinn.

- URL-adressen for API er URL-en som kontoadministratoren din opprettet med Turnitin-kontorepresentanten din. Hvis du også bruker Turnitin via nettsiden din, er dette lenken du logger på med.

Denne URL-en har følgende format: https://[din institusjon].turnitin.com.

For eksempel https://theuniversityofturnitin.turnitin.com

Hvis du ikke kjenner til organisasjonens URL-adresse for API, kan du kontakte Turnitin-kontorepresentanten din.

Hvis du kopierer denne lenken direkte fra nettleserens adressefelt, trenger du bare første del av URL-en. Du kan forkaste alt etter turnitin.com.

5. Ferdig? Trykk på Lagre for å bekrefte konfigurasjonen. Lærere i Teams kan nå bruke Turnitin i oppgavene sine.

Det kan ta opptil 24 timer etter at du har brukt knappen Lagre før du kan begynne å bruke integreringen.