Using Turnitin's LTI integration

Turnitin-lisensen er laget for å hjelpe organisasjonen din til å ta kontroll over plagiat. Du får tilgang til en intuitiv likhetsrapport, kontroll av tekstsamsvar og en indikativ likhetspoengsum. Ved bruk av vår LTI-integrasjon kan Turnitin-lisensen enkelt innlemmes i institusjonens akademiske integritetsstrategi.

Vi støtter den siste og en foregående versjon av Chrome, Firefox, Safari og Microsoft Edge.

Konfigurere i Turnitin

Du må generere en nøkkel og en hemmelighet for å konfigurere din LTI-integrasjon. Hvis ditt LMS bruker andre begreper enn "nøkkel" og "hemmelighet" for LTI-konfigurasjoner, kan du se tabellen nedenfor med tilsvarende begreper. Deretter kan du se hurtigtrinnene for hvordan du genererer nøkler og hemmeligheter.

Turnitin terms Blackboard terms Brightspace (D2L) terms Canvas terms Moodle terms Sakai terms Schoology terms
Key Tool Provider Key Account ID Consumer Key Consumer Key Remote Tool Key Consumer Key
Secret Tool Provider Secret Shared Key Shared Secret Consumer Key Remote Tool Secret Shared Secret

1. Velg fanen Integrasjoner fra administratorområdet. På dette området finner du alle nåværende integrasjoner som er aktive på kontoen.

2. På siden Integrasjoner velger du knappen Generer LTI-omfang øverst til høyre. En Generer ny LTI-omfang-modal vises.

3. I modalen skriver du navnet du ønsker å bruke til å identifisere SimCheck LTI-verktøyet på siden for integritetsadministrator-innstillinger. Deretter klikker du Neste. En Opprett API-nøkkel-modal vises.

Merk at LTI-omfanget og nøkkelnavnene som du velger i trinn 4 og 5, kun vil vises på siden for integritetsadministrator-innstillinger. Så du kan bruke forskjellige navn for å identifisere SimCheck LTI-verktøyet i ditt LMS om ønskelig.

4. Opprett API-nøkkel-modalen skriver du navnet du vil bruke for å identifisere din SimCheck LTI-verktøynøkkel på siden for integritetsadministrator-innstillinger. Deretter klikker du Opprett og Vis. Det vises en annen modal som inneholder din nye nøkkel og hemmelighet.

Av sikkerhetsgrunner blir hemmeligheten bare vist én gang. Sørg for å kopiere og lagre nøkkelen på et trygt sted!

5. Med den nye nøkkelen og hemmeligheten kan du nå logge på ditt LMS for å fullføre konfigurasjonen av SimCheck LTI-verktøyet.

Administrere eksisterende konfigurasjoner

Du kan opprette flere nøkler for omfanget. Velg Opprett ny nøkkel til høyre for omfanget ditt for å opprette flere nøkler.

Når omfanget ditt har en nøkkel eller flere nøkler, kan du vise dem ved å velge pilen til venstre for omfanget.

Du kan endre status for nøkkelen ved å bruke bryteren.

IHvis du setter status for nøkkelen din til "Av", kan du ikke lenger konfigurere en integrasjon med denne nøkkelen. Så lenge denne nøkkelen er deaktivert, vil noen eksisterende integrasjoner som bruker denne nøkkelen, ikke lenger fungere.

Velg søppelbøtten for å slette nøkkelen permanent.

Når du har slettet nøkkelen din, kan du ikke gjenopprette den. Alle integrasjoner som du har konfigurert med denne nøkkelen, vil ikke lenger fungere.

Konfigurere i (D2L) Brightspace

1. Logg på D2L (Brightspace) som en administrator.

2. Klikk på tannhjul-ikonet for å gå til Adminstratorverktøy.

3. Velg Eksterne plugins i Administratorverktøy. Dette tar deg til siden Administrere eksterne plugins.

4. Klikk på Ny ekstern plugin på siden Administrer eksterne plugins. Dette tar deg til siden Opprett en ny ekstern plugin.

5. Velg "Quicklink (CIM)" fra nedtrekkslisten Plugin-type på siden Opprett ny ekstern plugin.

6. Skriv navnet på dette verktøyet som du vil vise til brukere, i navnefeltet.

7. Deretter skriver du følgende URL i delen Startpunkt: https://{your-tenant}.turnitin.com/lti/launch/inbox

Husk å erstatte teksten i klammene med institusjonens tenant. Se tipsene nedenfor hvis du er usikker på tenanten.

I den egendefinerte URL-en som institusjonen din bruker til å logge på Turnitin, er tenanten teksten som kommer etter "https://" og før ".turnitin.com." Hvis URL-en for eksempel er https://southwestern-place-university.turnitin.com, er tenanten southwestern-place-university. Startpunkt-URL-en din blir da https://southwestern-place-university.turnitin.com/lti/launch/inbox.

8. Skriv inn nøkkelen og hemmeligheten som du opprettet i Turnitin i feltene for LTI-nøkkel og LTI-hemmelighet.

9. Velg "HMAC-SHA1" fra nedtrekkslisten for signaturmetoden OAuth.

10. (VALGFRITT) Nedenfor kan du legge til beskrivelser og/eller ikoner for verktøyet om ønskelig.

11. Under Gjør tilgjengelig for: Sørg for å velge boksen(e) ved siden av alle relevante organisasjonsenheter, eller klikk på knappen Legg til organisasjonsenheter for å legge til flere.

12. Når du er fornøyd med alle valgene, klikker du lagre.

13. LTI-verktøyet ditt er lagt til som en ekstern plugin-quicklink. Nå kan du fortsette til neste del av veiledningen for å konfigurere verktøyet som en aktivitet som instruktører og andre administratorer kan bruke når de oppretter oppgaver.

Legge til LTI-verktøyet som en aktivitet

Sørg for at du har fullført alle trinnene for å legge til LTI-verktøyet i ditt LMS ovenfor før du begynner på trinnene nedenfor.

1. Klikk på tannhjul-ikonet for å gå til Adminstratorverktøy.
  2. Klikk på Eksterne læringsverktøy i Administratorverktøy. Dette tar deg til en tabell med lenker til eksterne verktøy ved din institusjon.

3. Velg Administrer verktøyleverandører over listen. Dette bytter til en tabell over verktøyleverandører ved din institusjon.

4. Finn verktøyleverandøren for Turnitin LTI-verktøyet i venstre kolonne. Velg pil ned ved siden av for å vise en nedtrekksliste. Velg Rediger verktøyleverandør fra nedtrekkslisten. Dette tar deg til siden Rediger verktøyleverandør.

5. Merk av boksene ved siden av "Send LTI-bruker-ID og LTI-rolleliste til verktøyleverandør" og "Send brukernavn til verktøyleverandør" under Sikkerhetsinnstillinger på siden Rediger verktøyleverandør.

6. Under Gjør verktøyleverandør tilgjengelig for: Sørg for at alle relevante organisasjonsenheter er valgt, eller klikk på knappen Legg til organisasjonsenheter for å legge til flere.

7. Når du er fornøyd med alle valgene dine, klikker du Lagre og Lukk.

8. Det er alt! Turnitin LTI-verktøyet er nå synlig som en eksisterende aktivitet for instruktører eller administratorer når de oppretter oppgaver.

Konfigurere i Blackboard

1. Logg på som en Blackboard-administrator på samme måte som vanlig.

2. Gå til Administratorpanelet.

3. Velg LTI-verktøyleverandører i delen Integrasjoner. Dette tar deg til din tilgjengelige side for LTI-verktøyleverandører.

4. Velg Registrer leverandørdomene.

5. Bruk dette som leverandørdomene under Leverandørdomenestatus: https://{your-tenant}.turnitin.com

Husk å erstatte teksten i klammene med institusjonens tenant. Se tipsene nedenfor hvis du er usikker på tenanten.

I den egendefinerte URL-en som institusjonen din bruker til å logge på Turnitin, er tenanten teksten som kommer etter "https://" og før ".turnitin.com." Hvis URL-en for eksempel er https://southwestern-place-university.turnitin.com, er tenanten southwestern-place-university.

6. Sørg for at du har valgt "Godkjent" for Leverandørdomenestatus.
  7. Du trenger ingen sekundære vertsnavn, så du kan la dette feltet stå tomt.

8. Velg "Angi globalt" for standard konfigurasjon.

9. Deretter skriver du inn nøkkelen og hemmeligheten som du eller en annen administrator ved institusjonen din har generert i Turnitin.

10. Etter dette trenger du ingen egendefinerte parametere, så du kan la dette feltet stå tomt.

11. Velg "Send brukerdata over alle forbindelser" for Send brukerdata.

12. Merk av i alle boksene (rolle i kurs, navn og e-postadresse) for Brukerfelter som skal sendes.

13. Velg "Ja" for Gi tilgang til medlemskapstjeneste.

14. Velg Send inn. Ta-da! Ditt Turnitin LTI-verktøy er lagt til.

15. Fortsett til neste del av denne veiledningen for å fullføre LTI-konfigurasjonen.

Administrere LTI-plassering

Sørg for at du har fullført alle trinnene ovenfor for å legge til Turnitin LTI-verktøyet i ditt LMS før du begynner på trinnene nedenfor.

1. Gå til listen over tilgjengelige LTI-verktøyleverandører som Blackboard-administrator.
    • Hvis du nettopp har fullført trinnene i veiledningene ovenfor, er du mest sannsynlig på siden for tilgjengelige LTI-verktøyleverandører.

• Slik kommer du deg tilbake hvis du har forlatt siden: Administratorpanel > Integrasjoner > LTI-verktøyleverandører
  2. Merk av i boksen ved siden av Turnitin LTI-verktøyet som du opprettet fra siden for LTI-verktøyleverandører. Du vil se en pil ned.

3. Klikk på pil ned for å vise verktøyets meny.

4. Velg Administrer plassering fra verktøyets meny. Dette tar deg til siden Administrere plasseringer.

5. Klikk på lenken Opprett plassering på denne siden.

6. Skriv navnet som du vil at instruktørene og studentene skal se (f.eks. Turnitin), i feltet Etikett.

7. Legg til en beskrivelse for verktøyet om du vil.

8. Skriv en referanse for å hjelpe deg til å identifisere plasseringen (f.eks. turnitin-Turnitin eller turnitin-similarity).

9. Velg "Ja" for Tilgjengelighet.

10. Velg "Verktøy for kursinnhold" for Type. Merk deretter av i boksene for "Støtter dyp kobling" og "Tillater gradering".

11. Hvis du velger "Støtter dyp kobling", kan instruktører og kursskapere starte LTI-verktøyet og legge til innhold fra verktøyleverandøren heller enn å legge til innhold via Blackboard Learn-grensesnittet. Hvis verktøyleverandøren er konfigurert slik at instruktøren kan velge flere innholdselementer i en enkel import, kan dette verktøyet spare tid og forenkle arbeidsflyten.

12. Bruk dette som verktøyleverandør-URL for informasjon om verktøyleverandør: https://{your-tenant}.turnitin.com/lti/launch/inbox

Husk å erstatte teksten i klammene med institusjonens tenant. Se tipsene nedenfor hvis du er usikker på tenanten.

I den egendefinerte URL-en som institusjonen din bruker til å logge på Turnitin, er tenanten teksten som kommer etter "https://" og før ".turnitin.com." Hvis URL-en for eksempel er https://southwestern-place-university.turnitin.com, er tenanten southwestern-place-university. Verktøyleverandør-URL-en din blir da https://southwestern-place-university.turnitin.com/lti/launch/inbox.

13. Verktøyleverandør-nøkkelen og verktøyleverandør-hemmeligheten skal allerede være fylt ut hvis du la dem til samtidig som du la til Turnitin LTI-verktøyet. Hvis de ikke er fylt ut, kan du legge dem til her nå.

14. Du trenger ingen egendefinerte parametere, så du kan la dette feltet stå tomt.

15. Klikk på knappen Send inn. Det er alt! Nå er du klar til å opprette et kurs for instruktørene og studentene dine.