Administrere din Turnitin-opplevelse

Administratorområdet er en hub utenfor et LMS (Learning Management System) som du bruker. Med denne huben kan du gjøre en rekke oppgaver, fra å sjekke brukerstatistikk til å velge kontoomspennende innstillinger for likhetsrapporter ved institusjonen din. Innstillingene som står beskrevet i følgende veiledninger vil påvirke alle andre kontoer i institusjonen din.

Grunnleggende om kontoen

Konfigurer kontoen, logg på og lær mer om funksjonene som er tilgjengelige for instruktører.

Konfigurere kontoen dinLogger inNavigasjon