Ylläpitäjän Pika-aloitusopas

Johdanto

Tämän Pika-aloitusoppaan avulla voivat ohjaajasi aloittaa Turnitinin käytön.

Mikäli olet jo vastaanottanut sähköpostia Turnitinilta, aloita tilisi määrittäminen valitsemalla Aloittaminen.

Vaihe 1 – Kirjaudu Sisään

Kirjaudu sisään Turnitiniin siirtymällä osoitteeseen www.turnitin.com ja valitsemalla avattavasta valikosta "Suomi".

Napsauta Kirjaudu sisään -painiketta. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään -painiketta.

Muista käyttää sähköpostiosoitetta ja salasanaa, jotka annoit rekisteröitymisen yhteydessä. Jos olet unohtanut salasanasi, nollaa se napsauttamalla Kirjaudu sisään -painikkeen vieressä olevaa Aseta salasana uudelleen -linkkiä.

Vaihe 2 – Käyttäjätilin Tiedot

Kun olet kirjautunut sisään, tulet näkemään oman oppilaitoksesi nimen. Nimen vasemmalla puolella oleva numero on käyttäjätilisi tunnusluku.

Varmista, että liität siihen myös seuraavan pika-aloitusopaslinkin:

https://guides.turnitin.com/Translations/Suomi/Ohjaajan_Pika-aloitusopas​

Tässä on kaikki tieto, minkä ohjaajat tarvitsevat aloittaakseen Turnitinin käytön.

Palaa ylläpitäjän kotisivulle näpäyttämällä Käyttäjätilit-välilehteä.

Vaihe 3 – Ohjaajien Lisääminen Manuaalisesti

Voit myös lisätä ohjaajat käyttäjätiliin manuaalisesti. Ohjaaja lisätään näpäyttämällä ylläpitäjän kotisivulla olevaa Ohjaajat-välilehteä.

Ohjaajaluettelo näyttää kaikki tiliin liitetyt ohjaajat. Mikäli kukaan muu ei ole liittynyt tiliin, näet luettelossa ainoastaan oman nimesi.

Näpäytä "Lisää Ohjaaja"-nappia uuden ohjaajan lisäämistä varten.

Syötä ohjaajan nimi, sähköpostiosoite ja näpäytä "Hyväksy".

Liittämäsi ohjaaja näkyy nyt ohjaajaluettelossa.

Vaihe 4 – Työn Palautus

Jotta voisit palauttaa töitä Turnitiniin, pitää sinun ensin muuttaa käyttäjätyypiksesi Ohjaaja. Teet sen näpäyttämällä Ohjaaja, jokaisen sivun yläreunassa löytyvästä käyttäjätyyppivalikosta.

Ohjaajana sinulla on mahdollisuus luoda luokkia, palauttaa töitä ja katsella Alkuperäisyysraportteja. Katso seuraavat vaiheet Ohjaajan Pika-aloitusoppaasta. Voit ohittaa vaiheen 3, sillä sinulla on jo käyttäjäprofiili, eikä sinun tarvitse liittyä omaan tiliisi.