Opiskelijan Pika-aloitusopas

Johdanto

Tämä pika-aloitusopas auttaa sinua aloittamaan Turnitinin käytön ja opastaa sinut vaihe vaiheelta palauttamaan ensimmäisen työtehtäväsi. Aloittaaksesi, sinun pitää ensin rekisteröityä Turnitiniin ja luoda käyttäjäprofiili.

Mikäli olet jo vastaanottanut sähköpostia Turnitinilta, aloita tilisi määrittäminen valitsemalla Salasanan luominen.

Vaihe 1

Rekisteröitymistä ja uuden käyttäjäprofiilin luomista varten, mene osoitteeseen www.turnitin.com ja valitse kielivalikosta ”Suomi”.

Kun näpäytät kotisivulla linkkiä "Luo Käyttäjätili", näet Luo Käyttäjäprofiili-sivun.

Näpäytä "Opiskelija"-linkkiä. Syötä uuden käyttäjän profiililomakkeeseen pyydetyt tiedot. Uuden käyttäjäprofiilin luomista varten sinullla pitää olla Luokkatunnus ja Ilmoittautumis

avain. Saat nämä tiedot ohjaajaltasi.

Kun olet saanut profiilin valmiiksi, näpäytä "Hyväksyn"-nappia Turnitiniin kirjautumista varten.

Vaihe 2 – Opiskelijan Kotisivu

Luokkasi tulee näkymään Opiskelijan Kotisivulla. Avaa luokkasalkkusi näpäyttämällä luokan nimeä.

Vaihe 3 - Luokkasalkku

Luokkasalkkusi näyttää ohjaajasi luomat tehtävät ja tähän luokkaan palauttamasi työt.

Vaihe 4 – Työn Palauttaminen

Kun haluat palauttaa työn, näpäytä tehtävän vieressä olevaa "Palauta"-nappia.

Työn palautussivu avautuu. Syötä työn otsikko. Valitse palautettava työ näpäyttämällä selausnappia ja paikantamalla työ koneeltasi. Me hyväksymme palautuksia seuraavissa muodoissa:

• MS Word, WordPerfect, RTF, PDF, PostScript, HTML, selkoteksti (.txt), ODT

Kun olet syöttänyt työsi otsikon ja valinnut tiedoston, siirrät työn palvelimelle näpäyttämällä "Siirrä".

Mikäli työsi on muodossa, jota emme hyväksy, voit palauttaa sen leikaamalla ja liimaamalla. Palauttaaksesi työ tällä tavalla, valitse lomakkeen yläreunassa olevasta alasvetovalikosta leikkaa & liimaa-siirto.

Kopioi tekstinkäsittelyohjelmalta työsi teksti ja liimaa se sitten palautuslomakkeen tekstikenttään. Mikäli palautat työsi leikkaus ja liimaus-menetelmällä, voit hypätä seuraavan vaiheen yli.

Jos tehtävässä hyväksytään kaikki tiedostomuodot, opiskelija voi lähettää missä tahansa muodossa olevan tiedoston.

Vaihe 5 - Työn Palautuksen Vahvistus

Palautettavan työn esikatselu näytetään tällä sivulla. Tarkista kaikki tiedot ja varmista, että ne ovat oikein. Vahvistat palautuksen näpäyttämällä "Hyväksy"-nappia.

Kun olet vahvistanut palautuksen, tulee digitaalinen kuittaus näkyviin. Kuitin kopio lähetetään sinulle sähköpostitse. Jos haluat nähdä palautetun työn, näpäytä "Siirry Salkkuun", palataksesi salkkuun.

Vaihe 6 – Alkuperäisyysraportin Katselu

Näpäytä tehtävän oikealla puolella olevaa Alkuperäisyysraportti -kuvaketta , kun haluat nähdä oman työsi raportin.

Oletusarvoisesti, opiskelijat eivät voi nähdä omia Alkuperäisyysraporttejaan. Jos näet Alkuperäisyysraportin kuvakkeen paikalla tekstin ”Ei Saatavilla”, on ohjaajasi poistanut oppilailta oikeuden nähdä tämän tehtävän Alkuperäisyysraportin. Ota yhteys ohjaajaasi, jos haluat nähdä oman raporttisi.