Evästeilmoitus

Päivitetty viimeksi 31. maaliskuuta 2023

Tässä evästeilmoituksessa kuvataan, miten Turnitin käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita kerätäkseen sekä tallentaakseen tietoja, kun käyt verkkosivustoissamme, sekä kuvataan näitä evästeitä koskevat valinnanmahdollisuutesi. Tietosuojakäytännöstämme saat lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietoja.

Tietoja evästeistä:

Eväste on pieni datatiedosto, joka lähetetään verkkosivustosta ja tallennetaan tietokoneesi tai laitteesi selaimeen. Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi, kun palaat Turnitiniin, tarjota tiettyjä ominaisuuksia ja ymmärtää paremmin, miten olet vuorovaikutuksessa Turnitinin kanssa.

Syyt evästeiden käytölle:

Käytämme evästeitä useisiin eri tarkoituksiin, kuten auttamaan meitä verkkosivustojen hallinnoinnissa, muistamaan asetuksesi ja diagnosoimaan teknisiä ongelmia. Käytämme evästeitä myös auttaaksemme meitä ymmärtämään paremmin käyttäjäkuntamme luonnetta, räätälöidäksemme sisältöämme ja ymmärtääksemme kokonaisvaltaisia suuntauksia siitä, miten verkkosivustojamme käytetään, ja auttaaksemme parantamaan verkkosivustojamme.

Evästetyypit ja evästeiden käytön oikeusperuste:

Voimme sijoittaa laitteeseesi sekä istuntoevästeitä että pysyviä evästeitä. Istuntoevästeen ja pysyvän evästeen välinen ero liittyy evästeen kestoon. Istuntoevästeet ovat evästeitä, jotka yleensä kestävät niin kauan kuin käytät selainta (eli ne kestävät selainistunnon ajan). Pysyvät evästeet säilyvät sen jälkeen, kun olet sulkenut selaimesi, riippuen eri tekijöistä, kuten selaimesi asetuksista ja kyseisen evästeen elinkaaresta.

Verkkosivustomme asettaa ensimmäisen osapuolen evästeitä selaimeesi, ja sallimme myös kolmansien osapuolten asettaa evästeitä laitteeseesi. Ensimmäisen osapuolen evästeen ja kolmannen osapuolen evästeen välinen ero liittyy evästeen tarjoavan osapuolen valvontaan. Ensimmäisen osapuolen eväste on sen verkkosivuston tai verkkotunnuksen asettama eväste, jossa käyt. Kolmannen osapuolen evästeen asettaa jokin muu verkkotunnus kuin se, jolla käyt, ja sitä hallinnoi eri yritys (ei me). Vaikka saatamme sallia kolmansien osapuolten pääsyn verkkosivustolle asettaakseen nämä evästeet käyttäjien laitteisiin, emme hallitse näiden evästeiden antamia tietoja emmekä pidä niitä hallussamme. Nämä tiedot ovat täysin kyseisen kolmannen osapuolen hallinnassa, ja niihin sovelletaan heidän tietosuojailmoitustaan.

Evästeet jaetaan tarkemmin vielä seuraaviin luokkiin:

• Ehdottoman välttämättömät evästeet: Nämä evästeet ovat välttämättömiä verkkosivujemme selaamiseksi ja tiettyjen verkkosivujen ominaisuuksien käyttämiseksi. Jos poistat ehdottoman välttämättömät evästeet käytöstä, tämä vaikuttaa verkkosivustojen toimintaan.

• Toiminnalliset evästeet: Näiden evästeiden avulla voimme tallentaa tekemäsi valinnat ja asetukset (esimerkiksi maa- tai tiliasetukset). Jos poistat nämä evästeet käytöstä, tämä voi vaikuttaa verkkosivustojen toimintaan.

• Analytiikkaevästeet: Näiden avulla voimme kerätä tietoa siitä, miten verkkosivustojamme käytetään ja millainen käyttäjäkuntamme on. Näihin tietoihin kuuluvat muun muassa se, onko käyttäjä käynyt verkkosivustoissa aiemmin, verkkosivuston yleinen käyttö ja käyttäjien suosimat alueet verkkosivustoissa. Näin voimme parantaa verkkosivustojen suorituskykyä ja käyttäjäkokemusta.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat lisätietoa siitä, miten käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita, ota meihin yhteyttä:

2101 Webster St., Suite 1900

Oakland, California 94612

866 816 5046

legal@turnitin.com

Tietosuojavastaavaamme voi ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen DPO@turnitin.com.