Visning af forfatterskabsrapporten

Du kan få adgang til alle dine forfatterskabsrapporter i Mine rapporter.

Herfra vil du kunne se titlen, rapportens undersøgelsesanbefaling, rapportstatus (angivet af dig eller en anden bruger i rapporten efter gennemsyn) og den dato, hvor rapporten blev oprettet. Vælg rækken for at åbne rapporten.

Kun rapportens titel vises. Dine sammenligningsfiler er inkluderet i rapporten og er ikke synlige på nuværende tidspunkt.

Forfatterskabsrapporten åbnes i et nyt vindue. Hvis du har en pop-up blocker installeret, bør du sikre dig at den tillader Turnitin pop-ups.