Administration af din Turnitin-oplevelse

Administratorområdet er en hub uden for ethvert LMS, du evt. bruger. Denne hub lader dig udføre en række opgaver lige fra at se brugsstatistik til at vælge de kontoomfattende indstillinger for lighedsrapporter i din institution. De indstillinger, der er beskrevet i de følgende vejledninger, påvirker alle andre konti i din institution.

Grundlæggende om konti

Konfigurer, log på, og få mere at vide om den funktionalitet, der er tilgængelig for instruktører.

Konfiguration af din profilLoginLær programmet at kende